Je gekozen filters:
Wis alle filters

Gegevensset Passende Zorg

Gegevensset Passende zorg v0.44

De Gegevensset Passende Zorg heeft alles te maken met het model Passend behandelplan. De bijna volledig uit zorginformatiebouwstenen bestaande set is samen met vele zorgverleners en klinisch informatici ontwikkeld om informatie over de algemene gezondheidssituatie en de doelen en voorkeuren van een patiënt te kunnen vastleggen. Want weten wie iemand is, hoe zijn contextuele situatie eruit ziet en wat hij belangrijk vindt in het dagelijks leven is essentieel om te komen tot passende behandeling en zorg.

Na technische implementatie, volgt implementatie op zorgverlener en patiënt niveau. In samenwerking met het Jeroen Bosch Ziekenhuis zijn plaatjes  (hier het bijgevoegde document achter hangen) ontwikkeld die behulpzaam kunnen zijn bij de implementatie van gezamenlijke en weloverwogen behandelbesluitvorming op zorgverleners en patiënt niveau en het gebruik van de ‘proactieve zorgmodule’ in HIX standaard content, welke beschikbaar is vanaf versie 6.2.

Wil je met de set gaan werken, bekijk dan onderstaande documenten. Het document Gegevensset Passende Zorg Voor Zorgverleners is een simpelere weergave van de gegevensset dan het Excel bestand. Dus geen nood als een Excel bestand je afschrikt! Wil je meer weten, neem dan contact op met projectleider Peer Goudswaard.

In samenwerking met het Jeroen Bosch Ziekenhuis zijn plaatjes ontwikkeld die behulpzaam kunnen zijn bij de implementatie. Zie download hieronder 'implementatiemateriaal passende zorg incl hulpkaarten juni 2023'.

MEER INFORMATIE

Op donderdag 14 april 2022 organiseerden we een Verdiepingssessie over dit onderwerp. Terugkijken kan via deze link. 

Gegevensset Passende zorg v0.44
Contactpersonen
Peer Goudswaard
Peer Goudswaard