Nieuwsbrief | oktober 2019

Digitale uitwisseling

Ambassadeurs helpen u op weg

Leuker kunnen we 't niet maken, wel makkelijker. Daarom staan in alle regio's experts klaar die u verder helpen met digitale uitwisseling. Deze ambassadeurs adviseren u bijvoorbeeld over de aansluiting op het regionale netwerk. U kunt ze het hemd van ’t lijf vragen over allerhande inhoudelijke en praktische vraagstukken omtrent digitale uitwisseling. De ambassadeurs zijn zowel op de hoogte van lokale ontwikkelingen, als van de landelijke afspraken. Maak er gebruik van! Vind hier de expert in uw regio.  

Passend behandelplan

Promotie Floor van Nuenen

Floor van Nuenen (UMCG) is niet alleen projectleider bij het thema Passend behandelplan, ze is tevens op 14 oktober jl. gepromoveerd op een interessant onderzoek naar de Lastmeter. "Kankerpatiënten en zorgverleners zouden graag zien dat een lastmeter wordt gebruikt om inzicht te geven in de ernst van problemen."

Oncologienetwerken

Site visit

De beoordelingscommissie van ZonMw gaat in november een oordeel vormen over de vraag of wij het budget goed besteden tijdens de eerste zogeheten site visit van ons programma. Rode draad van de presentaties is de governance: hoe organiseren we ons zó dat we de kans op succes in deze nieuwe Citrienfondsperiode zo groot mogelijk maken?

Oncologienetwerken

Volg ons via LinkedIn

Het programma Regionale Oncologienetwerken heeft een eigen LinkedIn-pagina. Interessant voor iedereen die zich betrokken voelt bij samenwerking in de oncologie. Klik hier en zet de pagina in uw favorieten!

Deel uw nieuws
Heeft u zelf een interessant artikel of bericht waarvan u denkt, ‘dat zou iedereen moeten lezen’, stuur dan een bericht naar Louwke@oncologienetwerken.nl of Annelies@oncologienetwerken.nl.
 

Agenda

31 okt 2019

Regiobijeenkomst CCN Zuidwest Nederland

Het CCN Zuidwest Nederland houdt een bijeenkomst voor alle zorgprofessionals werkzaam binnen de oncologienetwerken EMBRAZE en CONCORD.

28 nov 2019

Werkbezoek college Perinatale zorg

Er zijn interessante raakvlakken tussen de integrale bekostiging van geboortezorg en de financiering van oncologienetwerken. Een afvaardiging van het thema Waardegedreven financiering gaat daarom op werkbezoek bij het College Perinatale Zorg in Utrecht. De bedoeling is om van gedachten te wisselen en van elkaar te leren. De bijeenkomst duurt van 14 tot 17 uur. Locatie volgt.

Deelnemen kan op uitnodiging van de themamanager. Wilt u graag bij deze bijeenkomst zijn? Neem dan contact op met Ineke Middelveldt, i.middelveldt@umcg.nl

Meer informatie?
© 2022 Regionale Oncologienetwerken
Deze nieuwsbrief niet meer ontvangen? Klik hier om *|EMAIL|* af te melden.