Je gekozen filters:
Wis alle filters
Karin

Taskforce Oncologie: oncologische zorg = netwerkzorg

04-07-2022
Veel partijen dragen bij aan goede oncologische zorg in Nederland. De belangrijkste koepels vormen samen de Taskforce Oncologie, het forum dat zich inzet voor trefzekere oncologische zorg voor iedere patiënt met kanker. De Tasforce ziet oncologienetwerken als dé voorwaarde daarvoor.

Oncologie up to date interviewde de vorige en de huidige voorzitters van de Taskforce, respectievelijk Ate van der Zee, ook voorzitter van de stuurgroep van ons programma, en Karin Mondriaan, bestuurder van de Radiotherapiegroep. Lees het interview hier.

 

Over de Taskforce
In de Taskforce Oncologie werken de Nederlandse Federatie van Universitair Medische Centra (NFU), de Nederlandse Vereniging van Ziekenhuizen (NVZ), de Nederlandse Federatie van Kankerpatiëntenorganisaties (NFK), het Nederlands Huisartsen Genootschap (NHG), platform Oncologie - SONCOS van de Federatie Medisch Specialisten, Integraal Kankercentrum Nederland (IKNL), Verpleegkundigen & Verzorgenden Nederland (V&VN) en het Citrienprogramma Naar Regionale Oncologienetwerken samen aan verdere verbetering van de oncologische zorg.