Je gekozen filters:
Wis alle filters
Ella Visserman NFK

Patiëntvertegenwoordiging bij thema Passend behandelplan

03-02-2020
Ella Visserman, belangenbehartiger Samen Beslissen bij Nederlandse Federatie van Kankerpatiëntenorganisaties (NFK), maakt sinds kort deel uit van de werkgroep Passend behandelplan. “Een belangrijke stap”, volgens themamanager Fabrizia Ketelaars. “Want in de praktijk wordt wel vaak óver de patiënt gesproken, maar niet zo vaak mét de patiënt.”

“Ella brengt bij ons thema nu rechtstreeks de kennis van NFK in over wat er bij patiënten speelt en wat voor hen belangrijk is. Dat is voor ons van grote waarde. De samenwerking geeft ons in het algemeen zicht op wederzijdse initiatieven en ideeën. Tevens participeert NFK in veel inhoudelijke projecten en kunnen we deze ervaring benutten. Daarnaast kunnen we de projecten binnen het thema Passend behandelplan nu continu toetsen en aanscherpen met behulp van de input van Ella. Hoe mooi is het dat we nu daadwerkelijk de krachten bundelen om te komen tot betere oncologische zorg voor iedere patiënt met kanker!” 

In een van de volgende edities van deze nieuwsbrief volgt een uitgebreider artikel over de samenwerking van Regionale oncologienetwerken met NFK.