Je gekozen filters:
Wis alle filters
dokter met smartphone

Meer weten over de Onco-app? Schrijf je in!

07-03-2022
De Onco-NH-app is een eigentijds hulpmiddel voor zorgverleners die bij een bepaald regionaal zorgpad betrokken zijn. Hoe kun je de app inzetten, welke ervaringen zijn er, maar bovenal ook: hoe kan een dergelijke app regionale samenwerking faciliteren? Maandag 14 maart organiseren we hier een online Verdiepingssessie over.

De Onco-NH-app is een initiatief van de GE Netwerkraad Noord-Holland/Flevoland om de samenwerking tussen de zorgprofessionals die bij een bepaald zorgpad betrokken zijn te vergemakkelijken. Inmiddels zitten er al drie zorgpaden uit deze regio in de app: het zorgpad pancreastumoren, maag-slokdarm en het regionale zorgpad voor levertumoren. Ook oncologienetwerken uit andere regio’s zijn er met succes mee aan de slag gegaan: Zuidoost-Nederland (OncoZON) en Oncomid hebben inmiddels zelf een app ontwikkeld voor hun zorgprofessionals.

Schrijf je in voor de Verdiepingssessie
Tijdens deze Verdiepingssessie maak je kennis met de makers én met zorgprofessionals die de app gebruiken. Hoe kun je de app inzetten, welke ervaringen zijn er, maar bovenal ook: hoe kan een dergelijke app regionale samenwerking faciliteren? Na het plenaire gedeelte kun je deelnemen aan één van de drie interactieve keuzesessies van elk dertig minuten.

 

Drie keuzesessies:
Hoe lever je een zorgpad aan, zodat het omgezet kan worden in een app? Waar start je, waar moet je rekening mee houden? Praktische sessie met Esmée Volders vanuit OncoZON en Marleen Kars (Endocrinoloog MUMC+).

Hoe werk je met de app, wat levert het op? Ervaring vanuit de regio Noord-Holland/Flevoland met Myrte Gorris en Liesbeth Kager (mdl-arts bij Noordwest Ziekenhuisgroep)

Welke ervaringen zijn er in de regio Oncomid? Camilla Basart vertelt samen met Emily Postma (oncologisch chirurg, Sint Antonius Ziekenhuis) hoe de app voor betere samenwerking zorgt. 

Kijk hier voor informatie en schrijf je in.