Je gekozen filters:
Wis alle filters
Kennisplatform

Gloednieuw kennisplatform gereed

16-11-2020
Een plek waar mensen elkaar snel kunnen vinden om kennis te delen en discussies te voeren over digitale gegevensuitwisseling: dat is het gloednieuwe Kennisplatform Digitale uitwisseling. Iedereen die geïnteresseerd is in het onderwerp is van harte uitgenodigd om zich te registreren als lid.

Een kennisbank waar good practices en rapportages worden gedeeld. Een discussiehoek waar bezoekers van gedachten kunnen wisselen over bijvoorbeeld implementatievraagstukken. En aparte forums voor elk van de vier thema’s van Naar regionale oncologienetwerken: het kennisplatform voorziet in meerdere informatiebehoeften. 

Breed publiek
“We hebben de afgelopen Citrienperiode ontzettend veel kennis en ervaring opgedaan over digitale uitwisseling”, zegt Laurens de Groot, themamanager Digitale uitwisseling. “Die gaan we bundelen en toegankelijk maken via dit kennisplatform. Sommige documenten en forums zijn openbaar, andere besloten vanwege de vertrouwelijkheid van de informatie en de discussieonderwerpen. Het unieke aan dit kennisplatform is dat het ook toegankelijk is voor een breder geïnteresseerd publiek en niet alleen voor zeer specifieke werkgroep-communities. Een ander groot voordeel is dat je elkaar altijd kunt vinden op het platform, ook buiten geplande video-overleggen om.” 

Het platform zal in eerste instantie gebruikt worden ter ondersteuning van het programma Naar regionale Oncologienetwerken. In een latere fase zouden ook andere programma's hierop kunnen aanhaken, zoals bijvoorbeeld zuster-Citrienprogramma Registratie aan de Bron of Twiin. 

Klik hier om direct naar het Kennisplatform te gaan.