Je gekozen filters:
Wis alle filters
docu

Eerste minidocu in première

16-12-2019
Het programma Regionale oncologienetwerken had op 21 november jl. tijdens de site visit een leuke primeur met de eerste Citrien-minidocumentaire. Het filmpje is te bekijken op ons YouTubekanaal.

Wij mochten de pilot maken van wat een hele serie minidocu’s over de Citrienfondsprogramma’s moet worden. Het perspectief van patiënten staat uitdrukkelijk centraal in de korte filmpjes. Aan de hand van hun ervaringsverhalen maken de programma’s duidelijk wat zij doen en wat dat oplevert voor de patiënt. Kijk hier voor de preview.

Deze pilot is gemaakt met de recente site visit in gedachten en gaat over het belang van regionale oncologienetwerken in het algemeen. We hopen de komende jaren nog een aantal van dit soort korte filmpjes te maken. We zoomen dan in op één thema en proberen zo concreet mogelijk te laten zien wat de impact van onze projecten is.

Heeft u vragen of suggesties over de inhoud van toekomstige filmpjes, of kent u een patiënt die mogelijk zou willen meewerken, stuur dan een e-mail naar info@oncologienetwerken.nl