Je gekozen filters:
Wis alle filters
De Rietschans

14 juni Zomeravondconferentie Noordoost Nederland: Naar oncologische zorg op maat

28-03-2018
Waarom zijn regionale netwerken in de oncologie zo belangrijk? Hoe geven specialisten, huisartsen en andere zorgprofessionals die samenwerking in de praktijk vorm? Welke resultaten zijn er al geboekt? Welke dilemma’s en uitdagingen liggen er nog? En hoe zorgen we ervoor dat landelijk geleerd kan worden van alle regionale initiatieven?

Tijdens deze zomeravondconferentie over regionale oncologie netwerken op 14 juni komen al deze vragen aan bod. En meer. Vanuit concrete projecten wordt uitgebreid verslag gedaan. Hoe dragen specifieke patiëntvoorkeuren bij aan de vorming van het behandeladvies in een MDO? En op welke wijze kan de patiënt meer regie krijgen door het gebruik maken van een  persoonlijke gezondheidsomgeving  in de palliatieve zorg?
Direct betrokkenen doen verslag en worden deskundig bevraagd door onze dagvoorzitter Tom van ‘t Hek. En natuurlijk wordt u van harte uitgenodigd mee te praten, mee te discussiëren en bij te dragen aan oplossingen voor dilemma’s.

Regionale Oncologienetwerken dragen bij aan het realiseren van oncologische zorg op maat. Praat met ons mee over de resultaten van de afgelopen jaren. Samen met u zetten we de volgende stap.

In het kort

Wat             
Zomeravondconferentie regionale oncologienetwerken.
Een interactieve bijeenkomst onder leiding van een ervaren voorzitter.

Voor wie
Medisch specialisten, huisartsen, (oncologie-)verpleegkundigen, bestuurders, verzekeraars, patiënten-afgevaardigden, andere geïnteresseerden

Wanneer
Donderdag 14 juni 18.00 – 21.30 uur

Waar
Restaurant de Rietschans, Meerweg 221, Haren

En eten? We ontvangen u graag vanaf 18.00 uur met een heerlijk buffet, met uitzicht op het Paterswoldsemeer. Het programma start om 19.00 uur.

Aanmelden
Ga hier naar de aanmeldpagina