Disclaimer

Je gekozen filters:
Wis alle filters

Het programma Naar regionale oncologienetwerken besteedt de grootst mogelijke zorg aan alle pagina’s en nieuwsberichten op deze website. Toch is het mogelijk dat informatie verouderd is of om andere redenen niet langer correct. Er kunnen geen rechten worden ontleend aan de inhoud van deze pagina’s. Het programma Naar regionale oncologienetwerken en zijn initiatiefnemers en partners aanvaarden geen enkele aansprakelijkheid die zou kunnen voortvloeien uit de inhoud van onze website. Datzelfde geldt voor materialen of documenten die via deze site gedownload zijn.
Wilt u publicaties, teksten, infographics of materialen gebruiken, neem dan contact op met de betreffende themamanager of projectleider, dan wel met de communicatiemanager van het programma via info@oncologienetwerken.nl.

De websites waar Naar regionale oncologienetwerken naar verwijst, controleren wij geregeld op betrouwbaarheid. Naar regionale oncologienetwerken kan echter nooit verantwoordelijk worden gehouden voor de inhoud, privacybescherming of diensten die worden aangeboden op websites van derden.

De auteursrechten van de inhoud van deze site behoren toe aan het programma Naar regionale oncologienetwerken, tenzij uitdrukkelijk anders is vermeld. Op het logo en de naam Regionale Oncologienetwerken  rust auteursrecht. Tevens is het logo geregistreerd. Het logo mag alleen worden gebruikt na voorafgaande schriftelijke toestemming (info@oncologienetwerken.nl). De inhoud van de website mag niet worden gebruikt voor commerciële doeleinden. In andere gevallen mag de informatie op de website worden gebruikt met bronvermelding en een link naar de betreffende pagina.